Alumni

AbsolventStudiumTéma závěrečné práceVedoucí
Adam Pavlína, Ing., Ph.D.BP Senzitivní analýza obsahu metalothioneinu v různých živočišných tkáníchKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Adam Pavlína, Ing., Ph.D.DP Biochemický profil efektu deoxyvalenolu podávaného v podobě přirozeně zaplísněné pšenice na potkanyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Adam Pavlína, Ing., Ph.D.DisP Diagnostické biosenzory pro encefalopatie způsobené prionyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Albrecht LukášBP Využití analytické ITP v analýze složek životního prostředí.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Ananbeh Hanadi Abd Alrahman Ali, Ph.D.DisP Soil enzyme activities and microbial communities as bio indicators for soil recovery, health and quality in forest ecosystem in south Moravian region of the Czech RepublicAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Bačová Romana, Ing., Ph.D.BP Monitoring biologicky aktivních látek ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bačová Romana, Ing., Ph.D.DP Stanovení flavonoidních látek ve vybraném sortimentu léčivých rostlin používaných v potravinářstvíKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bačová Romana, Ing., Ph.D.DisP Epigenetické mechanismy vs. RNA řízená editace genů v jednobuněčných zelených mikrořasáchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Badinová Ester, Bc.BP Využití ligninolytických enzymů v degradaci polutantůVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Bakhareva Natalya, Bc.BP Význam vitamínů na zdraví člověkaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Balková Pavla, Bc.DP Studium vlivu sarkosinu na proteom prostatických tkáňových kulturHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Bartáková Marie, Ing., Ph.D.BP Stanovení estrogenů v odpadních vodáchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bartáková Marie, Ing., Ph.D.DP Stanovení estrogenů v biologických matricíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bartáková Marie, Ing., Ph.D.DisP Monitoring fenolických sloučenin u řas a sinicKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bártová Veronika, Ing.DP Biodostupnost rtuti ve vysoce kontaminovaných půdách a její přestup do hubPelcová Pavlína, doc. Mgr., Ph.D.
Bastl Karel, Mgr.DisP Aplikace výpočetních postupů pro stadium redoxních dějů u kov-vazných proteinů pro transport léčivZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Bečica JakubBP Plasty a jejich termický rozkladPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Benešová Lucie, Ing., Ph.D.DisP Screening isoflavonů v biologickém materiáluKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Beňová Veronika, Ing.BP VYUŽITÍ AVIDIN-BIOTINOVÉ TECHNOLOGIE PRO STUDIUM PROGRAMOVANÉ BUNĚČNÉ SMRTIKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Bernreiterová Hana, Ing.DP Luštěniny jako zdroj vybraných makro a mikronutrientůDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Beržinská Soňa, Ing.DP Monitoring izoflavonů ve produktech sójiKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bezděková Andrea, Ing.DisP Studium vlivu nanomateriálů na buněčné kulturyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Blaha TomášBP Káva versus biologicky účinné látkyAdam Pavlína, Ing., Ph.D.
Bláhová Pavlína, Ing.DP Analýza metalothioneinu pomocí imunologických a elektrochemických technikKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Blahutová Andrea, Bc.BP Degradace syntetických barviv pomocí Phanerochaete chrysosporiumVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Blaštík Ondřej, Ing.BP METALOTHIONEINEM MODIFIKOVANÉ ELEKTRODY PRO ANALÝZU TĚŽKÝCH KOVŮKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Blažková Iva, Ing., Ph.D.DisP Nanomaterials as a platform for the doxorubicin transport – Fluorescence imagingAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Blažková Lucie, Ing.DP Studium vlivu teploty na obsah antioxidantů při přípravě zelených čajůZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Blovská Sylvie, Ing.BP Antioxidační a jiné biologicky aktivní látky v potravinách s příznivým vlivem na zdraví.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Blovská Sylvie, Ing.DP Stanovení fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v pivech a výchozích pivovarských surovinách.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Brychtová Jana, Ing.BP Kontrola kvality vod Bílého potokaGlovinová Eliška, Ing., Ph.D.
Brychtová Markéta, Ing.BP Studium funkčních potravin pomocí nových separačních metodKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Budínová Andrea, Ing.DisP Biologická dostupnost rtuti pro rostlinyPelcová Pavlína, doc. Mgr., Ph.D.
Buchtová Dagmar, Ing.BP Suspenzní kultura tabáku jako modelový systém pro studium stresové reakce rostlinZehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Burková Martina, Ing.BP Káva versus biologicky účinné látkyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Bytešníková Zuzana, Ing., Ph.D.DisP Nanouhlíkové materiály pro bioaplikace a detekci těžkých kovůKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Cardová Alžběta, Ing.DP Detekce prionových proteinů a jejich interakce s kovy a metalothioneinemAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Cernei Natalia, Mgr., Ph.D.DisP Moderní analytické metody pro detekci aminokyselin asociovaných se zhoubnými nádory prostatyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Czerniak Lucie, Ing.DP Vliv kadmia a zinku na růst a metabolizmus buněk v suspenzní kultuře.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Čižmár David, Mgr., Ph.D.DisP Aplikace NIRS v zemědělské analyticeKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Debnárová Denisa, Bc.BP Zastoupení izoflavonů v konvenční a rostlinné stravě, jejich nutriční významHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Do Tomáš, Bc.BP Studium kapsaicinu jako markeru pálivosti paprikZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Dobeš Jiří, Ing., Ph.D.DisP Stanovení biologicky aktivních substancí v rostlinném materiáluKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Dobeš PetrBP Sledování distribuce kademnatých iontů u rostlin kukuřice obsahující Bt gen.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Dokulilová Marcela, Ing., Ph.D.DisP Stanovení škrobových zrn ječmeneKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Doleželíková Kristýna, Ing., Ph.D.DisP Progresivní nástroje pro identifikaci bakterie Staphylococcus aureusKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Donovalová Alexandra, Ing.BP Žížala hnojní (Eisenia fetida) a kvantové tečkyZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Donovalová Alexandra, Ing.DP Testování nových nanomateriálů pro teranostické aplikace u modelu myšiZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Dostálová Simona, Ing., Ph.D.DisP Specifické cílení nanotransportérů pro teranostické aplikaceAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Drábková Michaela, Ing.BP Sója - funkční potravinaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Drmota Libor, Bc.BP Premonitoring čistoty malých vodních toků lesních společenstevGlovinová Eliška, Ing., Ph.D.
Drmota Libor, Bc.DP Zadejte název práce Premonitoring čistoty malých vodních toků lesních společenstevGlovinová Eliška, Ing., Ph.D.
Drncová Marie, Bc.BP Charakterizace metalothioneinu pomocí kapilární elektroforézyNejdl Lukáš, Ing., Ph.D.
Dudášová Klaudia, Ing.DP Analýza obsahu ortuti v jedlých hubáchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Dufková Tereza, Bc.BP Zpracování a využití gastroodpaduVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Dunklerová Michaela, Bc.BP Med a jeho význam v potravinářstvíKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Durďáková Michaela, Ing.DP Protinádorová aktivita a cílená doprava rutinuHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Dvořáčková Eva, RNDr., Ph.D.DisP Separation and determination of bioactive compounds in foodHrdlička Petr, doc. RNDr., CSc.
Dvořáčková Eva, RNDr., Ph.D.DisP Využití ultra rychlé kapalinové chromatografie pro separaci biologicky aktivních látekKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Fadrhoncová Pavla, Ing.BP Antinutriční látky v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Fadrhoncová Pavla, Ing.DP Antioxidanty v bylinných čajíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Fialová Dana, Mgr., Ph.D.DisP Využití uhlíkových materiálů pro studium iontů kovů, kvantových teček a kov-vázajícího laktoferinuKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Foltýn Marek, Bc.BP Výživové faktory ovlivňující zdraví kostí a kloubůStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Gerych Tomáš, Ing.DP Studium vlivu sarkosinu na kalmodulinem-zprostředkovanou vnitrobuněčnou signalizaciHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Gráfová Karolína, Ing.DP Testování inhibitorů GTPas pro studium endocytózy bionanomateriálůHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Gritzová Jana, Ing.BP Fenolické látky v ovocných šťávách a jejich antioxidační aktivita.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Gritzová Jana, Ing.DP Stanovení fenolových látek a antioxidační aktivity v zelenině a ovoci a jejich štávách pěstovaných bio a tradičně.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Guráň Roman, Mgr., Ph.D.DisP Využití MALDI-TOF zobrazovací hmotnostní spektrometrie pro studium potenciálních markerů živočišných tkáníZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Habarta Petr, Ing., Ph.D.DisP Stanovení beryllia ve složkách životního prostředíHrdlička Petr, doc. RNDr., CSc.
Haddad Yazan Abdulmajeed Eyadh, Ph.D.DisP Development and testing of novel peptides for applications in neuroblastoma therapyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Hádler Tomáš, Bc.BP Zinek jako esenciální mikronutrientDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Halamová Petra, Bc.BP Monitoring syntetických potravinářských barvivVlček Jiří, Mgr., Ph.D.
Halašková Alena, Ing.DP Stanovení vápníku, hořčíku, zinku a železa v obilovinách, moukách a pekařských výrobcích.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Hanuštiak Pavel, Ing.DP Analýza sekundárních rostlinných metabolitů pomocí vysoce-účinné kapalinové chromatografieKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Havran Ondřej, Ing.DP Sledování obsahu fenolických látek a celkové antioxidační aktivity v procesu výroby révového vínaStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Hegerová Dagmar, Mgr., Ph.D.DisP Efekt iontů těžkých kovů na biologické vlastnosti, rezistenci a virulenciAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Heinz Petr, Ing.DP Studium složení palmového oleje z hlediska autenticityZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Hlaváč David, Ing.BP Výživa jako významný faktor při vývoji a prevenci nemocí.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Hložek Marek, Ing.BP Sója jako funkční potravinaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Hložek Marek, Ing.DP Screening biologicky aktivních látek v pivuKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Hoferková Adéla, Ing.BP Vliv antioxidantů na zdraví člověkaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Holasová Denisa, Bc.BP Funkční potraviny z pohledu biologicky aktivních látekKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Horáčková Eva, Ing.DP Elektrochemická DNA microarray jako nástroj pro sledování maligního potenciálu buněkHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Horáčková MichaelaBP Stanovení vitamínu C v potravináchGlovinová Eliška, Ing., Ph.D.
Horák Michal, Mgr.DisP Volné témaAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Horáková Klára, Ing.DisP Transport kovů v systému půda rostlinaDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Horáková MartinaBP Zemědělské plodiny jako zdroj selenu pro lidskou výživuDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Hospůdková Lucie, Bc. Ing.BP Stanovení kvality pramenité vody v okolí Třebíče.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Hospůdková Lucie, Bc. Ing.DP Využití elektromigračních metod v environmentálních analýzách.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Hradecký Jan, Ing.DP Studium ochranných a signálních sloučenin u rostlin pomocí elektrochemického senzoruKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Hrachovinová Jana, Bc.BP Přestup rtuti z kontaminovaných lesních půd do mycelia hubPelcová Pavlína, doc. Mgr., Ph.D.
Hrdinová Vendula, Ing.DP Imunochemické stanovení methalothioneinů a jeho porovnání k elektrochemickému stanoveníKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Hrdinová Zuzana, Ing.BP Význam nanotechnologií v potravinářstvíKřížková Soňa, Ing., Ph.D.
Hropko Matej, Bc.DP Proteomická analýza efektu up-regulace metalothioneinu-3 v buňkách neuroblastomuHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Hrůzková IrenaBP Metabolismus chromu v kulturních plodinách a jeho postup potravním řetězcemAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Hučíková Dagmar, Bc., DiS.BP Sekundární metabolity sóji a jejich význam v potravinářstvíAdam Pavlína, Ing., Ph.D.
Husáková Pavla, Ing.DP Analýza obsahu rtuti v konzervovaných rybích výrobcíchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Húska Dalibor, Ing., Ph.D.DP Profil stresového transkriptomu u rostlin po expozici ionty těžkých kovů za využití nově navrženého čipu nukleových kyselinKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Húska Dalibor, Ing., Ph.D.DisP Markery pro posouzení hyperakumulace, senzitivity a rezistence rostlin k těžkým kovůmKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Hutařová Jitka, Ing. Mgr.DP Detekce patogenů pomocí molekulárně imprintovaných polymerůVaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D.
Hynštová Veronika, Ing., Ph.D., DiS.DP Monitoring flavonoidních látek a karotenoidů ve vybraných doplňcích stravyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Hynštová Veronika, Ing., Ph.D., DiS.DisP Monitoring karotenoidů v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Chabinová Jana, Ing.DisP Moderní analytické metody v analýze potravinKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Chadimová Klára, Ing.DP Vybrané prvky v mase Pangase spodnookého z obchodní sítě ČRDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Chovancová Tereza, Ing.DisP Mechanismus vzniku bakteriální resistence k antimikrobiálním nanomateriálůmAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Chvílíčková Iva, Mgr., Ph.D.DisP Stanovení obsahu monoterpenů v silicích smrku ztepilého (Picea abies) pomocí GC/MSHrdlička Petr, doc. RNDr., CSc.
Chytilová Barbora, Ing.DP Monitoring kyseliny askorbové v ovocných nápojíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Ilčíková Ladislava, Bc.BP Bylinné čaje a jejich antioxidantyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Ilieva Lada, Ing.DP Vývoj imunologických testů pro detekci nebezpečných bakteriálních patogenůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Jankovský Viktor, Bc.BP Elektrochemický biosensor pro deteci patogenních bakterií v potravináchRichtera Lukáš, RNDr., Ph.D.
Janštová Lenka, Ing.DP Stanovení herbicidů pomocí kapilární elektromigrační technikyGlovinová Eliška, Ing., Ph.D.
Janů Libor, Ing., Ph.D.DisP Modifikované peptidy ve spojení s kvantovými tečkamiKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Jarošová Markéta, Ing., Ph.D.BP Biologicky aktivní látky ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Jarošová Markéta, Ing., Ph.D.DP Separační metody pro stanovení polyfenolických látek ve víněKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Jarošová Markéta, Ing., Ph.D.DisP Úloha huminových látek ve zmírňování negativních dopadů působení solí na rostliny ječmene jarníhoKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Jelínková Alžběta, Bc.DP Optimalizace podmínek RNA interference jako nástroje pro studium molekulárních procesůMichálek Petr, Ing., Ph.D.
Jelínková Pavlína, Ing., Ph.D.DisP Studies on Antimicrobial Resistance in Pathogenic BacteriaAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Ježovičová Lucia, Bc.BP Obsahové látky v káveKováčik Jozef, doc. RNDr., PhD.
Jílková Eva, Ing.DP Izolace bakteriálních buněk pomocí paramagnetických částicKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Jílková Eva, Ing.DisP Studium zinek vázajících bakteriálních proteinůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Jimenéz Jimenéz Ana María, MSc.DisP Advanced materials and their application in viral diagnosticAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Kácalová Tereza, Ing.BP Antinutriční látky v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Kašparová Jana, Bc.BP Toxikologické hodnocení vybraných chemických látek používaných v trofických řetězcíchDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Kharytonava Katsiaryna, Bc.BP Polyfenoly v kávěKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Kilianová Iva, Bc.BP Balené vody v prodejní síti ČR z pohledu minerálního složeníDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Kiplagat Isaac Kipkoech, Ing., Ph.D., MScDisP Využití mikrokolonových separačních technik v analýze nízkomolekulárních látek.Kubáň Petr, doc. RNDr., Ph.D.
Kleclová Jaroslava, Ing.DP Stanovení vybraných kovů pomocí kapilárních elektroforetických technik.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Koczková Katarína, Bc.BP Význam vybraných biologicky aktívnych látok na zdravie človekaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Koláčková Martina, Ing., Ph.D.DisP MikroRNA jednobuněčných řas a rostlin a vliv abiotických stresových faktorůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Konečná Romana, Ing.DisP Studium chování cytostatických léčiv v kombinaci s nanotransportéryAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Kosová Petra, Bc.BP Látky vznikající enzymovou oxidací lipidů v mléčných výrobcíchStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Koudelková Zuzana, Ing., Ph.D.DisP Vývoj elektrochemického detektoru pro monitorování těžkých kovůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Kožíšková Jarmila, Ing., Ph.D.BP Přírodní škodlivé látky v potravinách.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Kožíšková Jarmila, Ing., Ph.D.DP Stanovení fenolových látek a antioxidační aktivity v bobulích různých odrůd hroznů.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Krejčí Radek, Ing.BP Studium antioxidačního profilu u vysoce produkčních kravKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Krejčová Ludmila, MVDr.DisP Senzory pro ptačí chřipkuKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Kremplová Monika, Mgr., Ph.D.DisP Kovy v biologických systémechKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Kryštofová Olga, Mgr., Ph.D.DisP Změny metabolomu slunečnice roční vlivem těžkých kovu – nový ukazatel účinnosti fytoremediačních technologiíKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Kučerová Andrea, Ing.DP Současné stanovení těžkých kovů Cd, Pb, Zn a Cu v pitných vodách.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Kučerová Dana, Ing.DP Biosyntéza sekundárních metabolitů u Scenedesmus quadricauda v přítomnosti nanočásticHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Kučerová Justýna, Bc.BP Umělá barviva v potravinách a jejich dopad na zdraví člověka.Voběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Kučerová Marcela, Bc.BP Káva a její účinky na lidský organismusHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Kudr Jiří, Ing., Ph.D.DisP Vývoj elektrochemických metod využívajících nanotechnologie pro environmentální mobilní detekční systémyZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Kuchař Václav, Bc.BP Využití elektromigračních metod v potravinářstvíPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Kulštejnová Lucie, Bc.BP Analýza produktů degradace polykaprolaktonu metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcíHelánová Valerie, Ing., Ph.D.
Kůrová Jana, Ing.BP Vitamíny a zdravá výživaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Kvapilová Veronika, Ing.BP Sledování čistoty pitných a povrchových vod z hlediska obsahu nepolárních extrahovatelných látekVlček Jiří, Mgr., Ph.D.
Kvapilová Veronika, Ing.DP Sledování množství nepolárních extrahovatelných látek v povrchových vodách a nádržích se surovou pitnou vodou.Vlček Jiří, Mgr., Ph.D.
Lacková Zuzana, Ing., Ph.D.BP Vliv různých forem glutathionu na kulturu LactobacillusZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Lacková Zuzana, Ing., Ph.D.DP Studium antioxidantů ve vybraných druzích koření pomocí moderních analytických metodZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Lacková Zuzana, Ing., Ph.D.DisP Studium aminů a antioxidačních procesů u malignitZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Landauf Lukáš, Ing.DP Biodosažitelné formy vybraných nutrientů v luštěnináchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Le Qui Khanh Linh, Bc.BP Monitoring imidazolů v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Leshchuk Liana, Bc.BP Biologicky aktivní látky v kávěKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Macháň Pavel, Ing., Ph.D.DP Stanovení cizorodých látek ve víně.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Malyugina Svetlana, Ing.DP Stanovení biologicky aktivních metabolitů jednobuněčných řas za různých kultivačních podmínekHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Mareček Vít, Ing., Ph.D.BP Využití elektromigračních metod v potravinářstvíPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Mareček Vít, Ing., Ph.D.DP Stanovení organických kyselin ve víněPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Margetínová Jana, Mgr., Ph.D.DisP Špécie ortuti v sedimentoch a vodných ekosystémochKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Marvánek Tomáš, Ing.BP Stanovení těkavých látek v nápojích metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcíHelánová Valerie, Ing., Ph.D.
Masná Daniela, Ing.DisP Vývoj metódy využívající mikroskop s mikroelektrodama pro studium živých buněkKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Medková Marta, Mgr.DisP Využití nanomateriálů v potravinářstvíAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Merlos Rodrigo Miguel Ángel, MSc., Ph.D.DisP Matrix assisted laser desorption ionization for characterization of higher molecular thiols in biological samplesZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Michálek Pavel, Ing.DisP Pokročilé matematické postupy pro vyhodnocování bioanalytických datKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Michálek Petr, Ing., Ph.D.DisP Pokročilé materiály pro virovou diagnostikuKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Michálková Hana, Ing., Ph.D.DP Monitoring biologicky aktivních látek ve vybraných druzích pivaZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Michálková Hana, Ing., Ph.D.DisP Nanotoxikologie pokročilých materiálůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Milosavljević Vedran, Ing., Ph.D.DisP Synthesis of peptide and their application for cell penetration and drug deliveryKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Moravanská Andrea, Ing.DisP Zlaté nanočástice pro identifikaci nádorových markerůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Mrzenová Štěpánka, Ing.DP Stanovení fenolových látek a antioxidační aktivity v pravých a bylinných komerčních čajíchStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Musilová Eva, Ing.BP Antioxidanty v bylinných čajíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Nadtochaeva Polina, Bc.BP Využití ligninolytických enzymů v potravinářstvíVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Najbrtová Veronika, Ing.DP Obsah rtuti v konzervách mořských ryb z obchodních řetězců v ČRDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Nákielná Johana, Ing.DP Stanovení katalasy, superoxiddismutasy a glutathionperoxidasy u organismů vystavených stresu těžkými kovyZehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Navrátil Jiří, Ing.DP Vývoj inovativního biosenzoru pro elektrochemickou detekci tumor supresorového genu TP53Richtera Lukáš, RNDr., Ph.D.
Nečasová Barbora, Bc.BP Osud platinových kovů v životním prostředí.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Nedvědická Žaneta, Bc.BP Využití hub bílé hniloby při bioremediaci polutantůVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Nechvátalová Kateřina, Ing.BP Výživa a tumory trávícího traktu.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Nechvátalová Kateřina, Ing.DP Inhibiční vliv antioxidantů na vznik chromozomálních aberací u buněčných kultur.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Nejdl Lukáš, Ing., Ph.D.DisP Použití spektroskopických technik pro studium interakcí platinových komplexů a nanočástic s nukleovými kyselinamiAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Němcová Barbora, Ing.BP Monitoring izoflavonů ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Němcová Kamila, Ing.DP Stanovení a identifikace mikroorganismů v potravinách elektromigračními metodamiPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Nguyen Hoai Viet, Ph.D.DisP Nanomaterial-based carriers for anticancer therapyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Nováková Lucie, Ing.BP Potravinářská aditiva a jejich zdravotní aspekty.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Novotná Helena, Ing.DisP Vliv nanočástic na rostlinyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Oanh Doan Thi Kieu, Ph.D., M.Sc.DisP High performance capillary electrophoresis separation of low molecular weight compounds in biological and enviromental samplesKubáň Petr, doc. RNDr., Ph.D.
Obálová Lucia, Ing.BP Detekce oxidu dusnatého v rostlinných systémechZehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Olšová Renata, Ing. et Ing.BP Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověkaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Omastová Petra, Ing.BP Obsah fenolických látek a antioxidační aktivita u různých druhů vín a jejich zdravotní aspekty.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Omastová Petra, Ing.DP Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity v různých druzích vín.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Ondračka Tomáš, Ing. et Ing.DP Stanovení vybraných iontových herbicidů v povrchových vodáchPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Ondračka Tomáš, Ing. et Ing.DP Využití elektromigračních metod ke stanovení těžkých kovů v odpadních vodáchPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Osičková Nikola, Ing.BP Chemické látky ve víně a jejich vliv na lidský organismusKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Ošťádalová Ilona, Ing.BP Biologicky aktivní látky v meduKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Ošťádalová Ilona, Ing.DP Metabolický profil biologicky významných látek v meduKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Otáhalová Jana, Ing.BP Potravinářská barviva a sladidla.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Ovchynnikova Oleksandra, Ing.BP Studium produkce lakázy vybranými druhy hubVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Papanová Veronika, Ing.BP Studium vlivu požití zeleného čaje na antioxidační stav organismuAdam Pavlína, Ing., Ph.D.
Pavelicová Kristýna, Ing.BP Analýza biologicky aktivních látek ve funkčních potravinách - flavonoidní látkyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Pavelicová Kristýna, Ing.DP Bariková vínaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Pavelková Dagmar, Ing.BP Přehled fenolových látek v bylinných čajíchKováčik Jozef, doc. RNDr., PhD.
Pavelková Kamila, Bc.BP UV zářením laditelné kvantové tečky a jejich použití v biosenzorechNejdl Lukáš, Ing., Ph.D.
Pelcová Lucie, Ing.DP Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusechKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Petrlák František, Ing.DP Návrh a optimalizace multiplex RT-PCR pro paralelní analýzu míry exprese (sub)isoforem metalothioneinůHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Piskořová Daniela, Ing.DP Vliv skladování na obsah vybraných nutrientů v křepelčích vejcíchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Plevák Petr, Ing.DP Výskyt antibiotické rezistence u bakteriálních kmenů izolovaných z výkalů selat po odstavuŠmerková Kristýna, Ing., Ph.D.
Poláková Kristína, Ing.DP Stanovení fenolových látek a antioxidační aktivity u různých druhů kávStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Polanský Petr, Ing.BP Antioxidanty v čajíchDvořáčková Eva, RNDr., Ph.D.
Popelková Vendula, Ing.DP Analýza vybraných nutrientů ve skořápkových plodechRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Poštulková Žaneta, Ing.BP Biologicky aktivní látky ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Prášková Markéta, Mgr. Bc., Ph.D.DisP Studium vzniku a vlastností fluorescenčně aktivních nanočásticZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Procházková Anna, Ing.BP Antioxidanty v bylinných čajíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Procházková Anna, Ing.DP Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajůKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Procházková Barbora, Mgr., Ph.D.DisP Stanovení metabolitů s využitím elektromigračních metodKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Procházková Martina, Ing.DP Monitoring imidazolů ve vybraných druzích nápojůKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Prucková Zdeňka, Ing.BP Studium vlivu požití kávy na antioxidační stav organismuAdam Pavlína, Ing., Ph.D.
Rankić Ivan, Ing.DP Vliv inhibitorů BSO, Lycorine a AIP na biosyntézu sekundárních metabolitů jednobuněčné řasy Scenedesmus quadricaudaHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Ridošková Andrea, Ing., Ph.D.DisP Transport kovů v systému půda - rostlinaDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Rokosová Kateřina, Ing.BP Káva jako funkční potravinaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Rokosová Kateřina, Ing.DP Monitoring biologicky aktivních látek v kávěKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Rychtecká Lucie, Ing.BP Estrogeny v životním prostředíKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Řehulková Helena, Mgr., Ph.D.DisP Proteomic identification of proteins - modern analytical approachesKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Řehůřková Alena, Ing.BP Využití půdních rozborů k posouzení změn agrochemických vlastností půd.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Řehůřková Alena, Ing.DP Stanovení obsahu manganu, mědi, zinku a železa v půdě.Zehnálek Josef, doc. Ing., CSc.
Řiháček Martin, Bc.BP Using of modern molecular methods for isolation and identification of ligninolytic enzymesVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Říhová Lenka, Bc.BP Význam medu na zdraví člověkaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Salajková Ivana, Ing.DP Využití elektrochemicky aktivních markerů pro analýzu peptidů a bílkovinKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Salazar Molina Andrea Nataly, Ing.BP Antinutritional compounds in foodStratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Sedláček Kamil, Ing.DP Využití analytické ITP v odpadovém hospodářstvíPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Sedláčková Eliška, Ing.BP Prionové proteiny a jejich interakce s těžkými kovyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Sedláčková Eliška, Ing.DP Biologicky aktivní látky v sójiKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Sedláčková Lenka, Ing.DP Kadmium a olovo v rybích výrobcích z obchodní sítě České republikyDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Selníková Tereza, Bc.BP NutrigenomikaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Senčáková Iveta, Ing.BP Význam húb v ľudskej výživeKováčik Jozef, doc. RNDr., PhD.
Shestivska Violetta, Mgr., Ph.D.DisP Studium exprese metalothioneinu u transgenních rostlin tabáku vystavených vlivu těžkých kovůKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Schlosserová Nikola, Ing.DP Imobilizácia lignolytických enzýmovVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Schönová Martina, Ing.BP Analýza biologicky aktivních látek ve funkčních potravinách - flavonoidní látkyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Schönová Martina, Ing.DP Separační metody pro stanovení fytoestrogenů v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Skaličková Sylvie, Ing., Ph.D.BP Studium fenolického profilu u vybraných genotypů meruněk pomocí vysoce-účinné kapalinové chromatografieKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Skaličková Sylvie, Ing., Ph.D.DP Izolace a stanovení laktoferinu z lidských slin pomocí kapalinové chromatografieAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Skaličková Sylvie, Ing., Ph.D.DisP Izolace, separace a studium významných kov-vazných proteinůKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.
Skarková Anežka, Ing.DP Screening polyfenolů v kávěKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Slováček Jan, Bc.BP Biologicky aktivní látky v pivuKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Slováček Robin, Ing.DP Vliv skladování na obsah vybraných nutrientů v slepičích vejcíchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Smolíková Vendula, Ing.BP Stanovení rtuti v Pangasu spodnookém a vyhodnocení případných rizik z konzumace rybPelcová Pavlína, doc. Mgr., Ph.D.
Smolíková Vendula, Ing.DP Vybrané těžké kovy v produktech z mořských rybRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Sochorová Lenka, Ing.BP Biologicky aktivní látky ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Sojková Tereza, Ing.BP Monitoring flavonoidních látek ve vybraných druzích meduKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Solčány Veronika, Ing.DisP Imobilizace ligninolytických enzymů metodou CLEAAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Stanisavljević Maja, Ing., Ph.D.DP Studium interakce kvantových teček s biomolekulamiAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Stanisavljević Maja, Ing., Ph.D.DisP Quantum dots and their interaction with biomoleculesAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Stránský OndřejBP Výskyt nanočástic v životním prostředí a jejich vliv na živé organismyKryštofová Olga, Mgr., Ph.D.
Strejčková Aneta, Ing., Ph.D.BP Antioxidanty a jejich význam pro zdravíKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Strejčková Aneta, Ing., Ph.D.DP Biologicky aktivní látky v meduKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Strejčková Aneta, Ing., Ph.D.DisP Sekundární metabolismus jednobuněčných řas v přítomnosti nanočásticKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Strmiska Vladislav, Ing., Ph.D.DisP Metabolismus sarkosinu a nádorová onemocnění prostatyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Stuhlová Romana, Ing.DP Vliv různých forem zinku na střevní mikrobiotu selat po odstavuŠmerková Kristýna, Ing., Ph.D.
Suchá Helena, Bc.BP Analýza biologicky aktivních látek ve funkčních potravinách - polyfenolové sloučeninyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Suchá Helena, Bc.DP Monitoring imidazolů v potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Svetláková Anna, Bc.DP Reakce jednobuněčné řasy Chlamydomonas reinhardtii na oxidativní poškození vyvolané nanočásticemiHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Svobodová Markéta, Ing.BP Kovy vázající proteiny v živočišných organismechAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Svobodová Markéta, Ing.DP Význam metalothioneinu v maligním potenciálu nádorových buněkAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Šalplachta Jiří, Ing., Ph.D.DisP Proteomická analýza obilných bílkovinKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Šanda Radek, Ing.BP Studium vlivu těžkých kovů na biochemický profil u vodních živočichůAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Šimková Magdalena, Ing.DP Monitoring alkaloidů v rajčatechKryštofová Olga, Mgr., Ph.D.
Šišperová Eliška, Ing., Ph.D.BP Využití elektromigračních metod v potravinářstvíPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Šišperová Eliška, Ing., Ph.D.DP Využití elektromigračních metod pro analyzu vodPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Šišperová Eliška, Ing., Ph.D.DisP Vývoj elektromigračních metod pro stanovení kovůPospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Šmerková Kristýna, Ing., Ph.D.DisP Biofyzikální studium malých RNAKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Šofrová Jana, Ing., Ph.D.DisP Studim těkavých látek v pivovarských surovinách, v meziproduktech při výrobě piva a v pivuKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Štěpánková Hana, Ing.DP Návrh a testování způsobů zvýšení účinnosti transfekce živočišných buněkHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Šubrtová Hana, Ing.DP Modulace sarkosinového metabolismu pomocí RNA interferenceHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Švec Pavel, Ing., Ph.D.DisP Vliv akumulace manganu na vybrané rostlinyHrdlička Petr, doc. RNDr., CSc.
Švoncová Adéla, Bc.BP Antibakteriální účinky propolisuVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Tarbajová Vladimíra, Ing.DP Vliv chloridu sodného na sekundární metabolity u jednobuněčné řasy Chlamydomonas reinhardtiiHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Těsnohlídková Lucie, Bc.BP Význam biologicky aktivních látek ve funkčních potravinách ve vegetariánské výživěKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Troppová EditaBP Biologicky aktivní látky ve funkčních potravináchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Valečková Vendula, Ing.DisP Využití metod genové editace v boji s rezistentními bakteriemiAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Valentová MichaelaBP Studium vybraných prvků ve skořápkových plodechRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Vaněčková Tereza, Ing., Ph.D.DisP Luminescent nanoparticles for bioanalytical applicationsVaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D.
Vaňová Veronika, Ing.DP Štúdium možností elektrochemickej detekcie špecifických sekvencií nukleových kyselínHynek David, Ing., Ph.D.
Vašíčková Kateřina, Ing.BP Využití nanomateriálů pro zvýšení biodostupnosti doplňků stravyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Vašíčková Kateřina, Ing.DP Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocněníDostálová Simona, Ing., Ph.D.
Ventrubová Iva, Ing.BP Rtuť v uzených rybích výrobcíchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Ventrubová Iva, Ing.DP Biopřístupnost rtuti z ryb a rybích výrobkůRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Venusová Eva, Ing.DP Využití elektrochemických technik pro studium apoferritinuHynek David, Ing., Ph.D.
Vičarová Petra, Ing., Ph.D.BP Obsah rtuti v sladkovodních rybách z lokalit okresu Žďár nad SázavouDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Vičarová Petra, Ing., Ph.D.DP Těžké kovy v sladkovodních rybách z lokalit okresu Žďár nad SázavouDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Vičarová Petra, Ing., Ph.D.DisP Kovy ve vodních ekosystémechDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Vícha Daniel, Ing.BP Analytické nástroje pro sledování komplexu Cd nanočástic s fytochelatinyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Vlahová Veronika, Ing.DP Specifická izolace microRNA pomocí magnetizovatelných mikročásticAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Vlachová Jana, Ing.DisP Elektrochemické detekce specifických virových a bakteriálních nukleových kyselinZítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.
Vlčková Markéta, Ing., Ph.D.DisP Application of capillary electrophoresis for the study of biological interactionsKubáň Vlastimil, prof. RNDr., DrSc.
Vnuková Kristina, Ing.BP Fenolické látky v luštěnínách a zrninách a jejich antioxidační aktivita.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Vnuková Kristina, Ing.DP Stanovení fenolových látek a antioxidační aktivity u různých druhů chleba, pečiva a jiných obilných výrobků.Stratil Pavel, doc. RNDr. Ing., Ph.D.
Vopařilová Petra, Bc.BP Studium vlivu nízkomolekulárních metabolitů na expresi mRNA kódující enzymy metabolismu sarkosinuHeger Zbyněk, Mgr., Ph.D.
Vosynková Eva, Ing.BP Moderní analytické metody v analýze potravinKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Vosynková Eva, Ing.DP Monitoring fenolických sloučenin ve víněKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Vršanská Martina, Ing., Ph.D.DisP Studium produkce a imobilizace ligninolytických enzymů u dřevokazných hubAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Vymazalová Pavla, Ing.BP Potravinové alergenyKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Vysloužil Jiří, Ing. et Ing.DisP Výroba polymerních mikrofluidních systémů pro miniaturizované separační technikyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Waloszek Roman, Ing.DP Sledování interakce kademnatých iontů s fytochelatinyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Watzingerová KristýnaBP Chemické složení kávyVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Zahálka Martin, Bc.BP Analýza metylace DNA pomocí kapilární elektroforézyVaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D.
Zachrdla MartinBP Stanovení residuí iontových herbicidů ve vodě.Pospíchal Jan, doc. Ing., CSc.
Zakharova Veronika, Bc.BP Spirulina - funkční potravinaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Zedníčková Pavlína, Ing.DP Sója - funkční potravinaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Zelinka Radim, Ing.DP Vliv ZnO nanočástic na obsah fenolických látek v Solanum lycopersicumKryštofová Olga, Mgr., Ph.D.
Zimová Hana, Ing.DP Navržení kontinuálního neradioaktivního sledování transportu biologicky významných sloučenin vodivými elementy rostlinKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Zítka Ondřej, doc. RNDr., Ph.D.DisP Elektrochemické studium interakcí aminokyselin a peptidů s těžkými kovyKizek René, prof. Ing., Ph.D.
Zlámalová Lucie, Ing.BP Stanovení rtuti a jejích forem v rybích výrobcíchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Zlámalová Lucie, Ing.DP Stanovení selenu v mořských rybáchRidošková Andrea, Ing., Ph.D.
Zouharová Iveta, Ing.DP Stanovení mobilních forem rtuti v půdách pomocí techniky difúzního gradientu v tenkém filmuPelcová Pavlína, doc. Mgr., Ph.D.
Zronková Veronika, Ing.DP Vliv nanočástic na produkci karotenoidních a polyfenolických látek u Chlorella vulgarisHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
Zvonek Martin, Bc.BP Metody detekce aminokyselin a jejich aplikace na reálné vzorkyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Zvonek Martin, Bc.BP Nové zdroje aminokyselin pro potravinové doplňkyAdam Vojtěch, prof. RNDr., Ph.D.
Žitný Vilém, Bc.BP Biopaliva, výroba a dopady na životní prostředíDočekalová Hana, prof. RNDr., CSc.
Žižlavská Barbora, Ing.BP Screening fenolických látek v tradičním čínském kořeníDvořáčková Eva, RNDr., Ph.D.
Žůrek Michal, Mgr.DisP Volné témaKopel Pavel, prof. RNDr., Ph.D.