Student |
Téma závěrečné práce |
Vedoucí |
Balaščáková Viktória |
Aktívne látky v čučoriedkach |
Kryštofová Olga, Mgr., Ph.D. |
Birgusová Eliška |
Moderní nástroje pro detekci kovů v primárních potravinových zdrojích |
Richtera Lukáš, RNDr., Ph.D. |
Hájková Marie |
Stanovení vybraných biologicky významných prvků v produktech z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) |
Ridošková Andrea, Ing., Ph.D. |
Havlová Radka |
Obsah a složení biologicky aktivních látek v medu a jejich význam pro člověka |
Húska Dalibor, Ing., Ph.D. |
Hendrychová Adéla |
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka |
Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D. |
Hermanová Veronika |
Aditiva ve víně |
Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D. |
Holá Julie |
Sója z pohledu obsahu sekundárních metabolitů a její vliv na výživu člověka. |
Húska Dalibor, Ing., Ph.D. |
Hudcová Kateřina |
Hodnocení kvality půdy vybranými biologickými metodami |
Voběrková Stanislava, Mgr., Ph.D. |
Jégrová Klára |
Monitoring antioxidantů v bylinných čajích |
Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D. |
Matuška Václav |
Řasy a sinice z pohledu potravinářského průmylsu |
Húska Dalibor, Ing., Ph.D. |
Mlčáková Markéta |
Skríning a identifikace ligninolytických enzymů basidiomycetních hub izolovaných z českých lesů |
Voběrková Stanislava, Mgr., Ph.D. |
Pilátová Lucie |
Estrogenní účinky sóji a její dopad na lidský organismus |
Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D. |
Straka Marek |
Stanovení biologicky aktivních látek jednobuněčných řas a jejich vzájemné porovnání |
Húska Dalibor, Ing., Ph.D. |
Vodová Milada |
Molekulově imprintované polymery jako seklektivní rekogniční element |
Vaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D. |
Vývoda Milan |
Metody pro detekci prionových proteinů |
Šmerková Kristýna, Ing., Ph.D. |