Bakaláři

Student Téma závěrečné práce Vedoucí
Balaščáková Viktória Aktívne látky v čučoriedkach Kryštofová Olga, Mgr., Ph.D.
Birgusová Eliška Moderní nástroje pro detekci kovů v primárních potravinových zdrojích Richtera Lukáš, RNDr., Ph.D.
Hájková Marie Stanovení vybraných biologicky významných prvků v produktech z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides) Ridošková Andrea, Ing., Ph.D.
Havlová Radka Obsah a složení biologicky aktivních látek v medu a jejich význam pro člověka Húska Dalibor, Ing., Ph.D.
Hendrychová Adéla Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Hermanová Veronika Aditiva ve víně Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Holá Julie Sója z pohledu obsahu sekundárních metabolitů a její vliv na výživu člověka. Húska Dalibor, Ing., Ph.D.
Hudcová Kateřina Hodnocení kvality půdy vybranými biologickými metodami Voběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Jégrová Klára Monitoring antioxidantů v bylinných čajích Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Matuška Václav Řasy a sinice z pohledu potravinářského průmylsu Húska Dalibor, Ing., Ph.D.
Mlčáková Markéta Skríning a identifikace ligninolytických enzymů basidiomycetních hub izolovaných z českých lesů Voběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
Pilátová Lucie Estrogenní účinky sóji a její dopad na lidský organismus Klejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
Straka Marek Stanovení biologicky aktivních látek jednobuněčných řas a jejich vzájemné porovnání Húska Dalibor, Ing., Ph.D.
Vodová Milada Molekulově imprintované polymery jako seklektivní rekogniční element Vaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D.
Vývoda Milan Metody pro detekci prionových proteinů Šmerková Kristýna, Ing., Ph.D.