Bachelors

    StudentTéma závěrečné práceVedoucí
    Balaščáková ViktóriaAktívne látky v čučoriedkachKryštofová Olga, Mgr., Ph.D.
    Birgusová EliškaModerní nástroje pro detekci kovů v primárních potravinových zdrojíchRichtera Lukáš, RNDr., Ph.D.
    Hájková MarieStanovení vybraných biologicky významných prvků v produktech z rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides)Ridošková Andrea, Ing., Ph.D.
    Havlová RadkaObsah a složení biologicky aktivních látek v medu a jejich význam pro člověkaHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
    Hendrychová AdélaVliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověkaKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
    Hermanová VeronikaAditiva ve víněKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
    Holá JulieSója z pohledu obsahu sekundárních metabolitů a její vliv na výživu člověka.Húska Dalibor, Ing., Ph.D.
    Hudcová KateřinaHodnocení kvality půdy vybranými biologickými metodamiVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
    Jégrová KláraMonitoring antioxidantů v bylinných čajíchKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
    Matuška VáclavŘasy a sinice z pohledu potravinářského průmylsuHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
    Mlčáková MarkétaSkríning a identifikace ligninolytických enzymů basidiomycetních hub izolovaných z českých lesůVoběrková Stanislava, Mgr., Ph.D.
    Pilátová LucieEstrogenní účinky sóji a její dopad na lidský organismusKlejdus Bořivoj, prof. RNDr., Ph.D.
    Straka MarekStanovení biologicky aktivních látek jednobuněčných řas a jejich vzájemné porovnáníHúska Dalibor, Ing., Ph.D.
    Vodová MiladaMolekulově imprintované polymery jako seklektivní rekogniční elementVaculovičová Markéta, doc. Mgr., Ph.D.
    Vývoda MilanMetody pro detekci prionových proteinůŠmerková Kristýna, Ing., Ph.D.